chord lungaku ninggal kenangan

Youtube/FORTUNA ENTERPRISE. Senin, 31 Agustus 2020 19:10. lihat foto. Dibawah ini kami sajikan untuk anda kunci gitar Karang Kates Ninggal Tresno original. Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am … Berikut ini lirik dan chord lagu "Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane)" dari Lusiana Malala: Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe karo dekne G Bisoku amung dongakne C Mugo langgeng selawase.. C F Lungamu ninggal kenangan G D F#m meski akhire koyo ngene Bm F#m aku milih mlaku dewe G F#m mugo bener pilihanku Em A D Bm wes ikhlas lan lilakno lungaku Em A D Bm wes ikhlas lan lilakno lungaku Em A G Gm D wes ikhlas lan lilakno.. lungaku.. Lihat Semua Chord GuyonWaton. Weruh kowe karo dekne G. Bisoku amung dongakne C. Mugo langgeng selawase . Dm G C C7 Reff : F sak tenane aku sayang G jero ning atiku iki C C7 wegah kelangan.. Intro : C Am Dm G . Dm G C C7. Rabu, 23 September 2020 13:40 Reff : F Sak tenane aku sayang G Jero ning atiku iki C C7 Wegah kelangan.. F Tak ikhlasne kowe ngilang G Senajan biyen kowe C C7 Wis tau tak sayang.. F Tresnoku kok sio-sio Berikut lirik dan chord gitar lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara. Lungamu Ninggal Kenangan G Tekamu ngirim undangan C C7 Medhotke tali katresnan.. F Yen pancen kuwi dalane G Tak trimo keputusane C Aku tak golek liyane.. Int. TRIBUN-VIDEO.COM - Lagu Lungamu Ninggal Kenangan populer dibawakan oleh beberapa penyanyi, salah satunya Happy Asmara.. Berikut chord gitar dan lirik lagu Lungamu Ninggal Kenangan dari Happy Asmara:. Baca juga: Lirik dan Chord Lagu Loro Pikir Versi Happy Asmara. Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Golek Liyane - Happy Asmara, Lungamu Ninggal Kenangan Berikut ini Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Golek Liyane - Happy Asmara. Chord Karang Kates Ninggal Tresno karang kates bendungan wewengkon malang kinclongkinclong banyune nggugah kenangan saben liwat pinuju ing brang wetan mbok yo eling karang kates ning saiki kowe ora ngreweskarang kates ninggal tresno aku kowenate by Intan Chacha. chord kunci gitar Lungamu Ninggal Kenangan Happy Asmara (Golek Liyane) Intro C Am Dm G Em Am G F Fm G C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe … Em Am G F Fm G C Am. Cobo tak kua-kuatke Dm. (Intro) C F Em Am Dm G C G C ning kutho iki aku nemoni.. F Em wong sing paling tak tresnani F Em sing tak sayang sayang.. F G F G tekane mati.. C G C Chord Kunci Gitar Lirik Lungamu Ninggal Kenangan (Golek Liyane) - Happy Asmara. Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe karo dekne G Intro: C Am Dm G Em Am G F Fm G. C Am Cobo tak kuat-kuatke Dm Weruh kowe karo dekne G Bisoku amung dongakne C Mugo langgeng selawase.. C F Lungamu ninggal kenangan G Tekamu ngirim undangan C C7 Medhotke tali katresnan.. F Yen pancen kuwi dalane G Tak trimo keputusane C Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara: 'Lungamu Ninggal Kenangan' Berikut kunci (chord) gitar dan lirik lagu 'Golek Liyane' - Happy Asmara: Lungamu ninggal kenangan. Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Lungamu Ninggal Kenangan ... Lungamu Ninggal Kenangan . C F lungamu ninggal kenangan G tekamu ngirim undangan C C7 medhotke tali katresnan.. F yen pancen kuwi dalane G tak trimo keputusane C aku tak golek liyane.. Int.

Houses To Rent In Burt, Co Donegal, Milwaukee Clothing Uk, Fort Raleigh National Historic Site Map, Hamilton Ukulele Chords, How To Draw A Pineapple Cute, Canary Island Date Palm, Robert T Kiyosaki Books, Oklahoma State Department Of Health Epidemiology,

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *